Tule mukaan!

#Tietokirin ytimessä on verkostomainen toiminta, oppien jakaminen, asiakkaiden tarpeiden ymmärtäminen ja yhdessä tekeminen.

Voit osallistua sillä tasolla, kun itse haluat. Alla esimerkkejä vaihtoehdoista:

Jaa tietolähteesi

Laitetaan tieto avoimesti liikkeelle ja jakoon. Keräämme sivustolle listaa tietolähteistä ja tietovarannoista. Mikä listalta puuttuu? Lähetä viesti osoitteeseen eeva.penttila (at) valtiokonttori.fi.

Jaa kokemuksesi

Julkaisemme tiedolla johtamiseen ja datan hyödyntämiseen liittyviä case-esimerkkejä Valtiolla.fi-sivustolla. Täältä voit katsoa mallia case-kuvauksen tyylistä. Ota yhteyttä ja jaa kokemuksesi: eeva.penttila (at) valtiokonttori.fi.

Kirjoita blogi

Innostaako tiedolla johtaminen, avoin data, kulttuurinmuutos, tietoarkkitehtuuri, yhteiset rajapinnat… mikä vain aihetta liippaava? Kirjoita blogiteksti, julkaisemme sen Valtiolla.fi-sivustolla tietojohtamisen teeman alla. Ota yhteyttä: eeva.penttila (at) valtiokonttori.fi tai ilmoittaudu tästä Valtiolla.fi blogikirjoittajaksi >

Liity data- ja analytiikkaosaajien verkostoon

Verkosto kokoaa yhteen julkisen hallinnon data- ja analytiikkaosaajat ja aiheesta kiinnostuneet. Verkostossa jaetaan kokemuksia ja syvennetään osaamista. Verkosto kokoontuu useita kertoja vuodessa eri teemojen ympärillä.

Liity verkostoon ottamalla yhteyttä: heidi.innanen (at) vm.fi. Verkostolla on myös ryhmä Facebookissa: https://www.facebook.com/groups/1919764498282932/ 

Mukaan analysointiyhteistyöhön?

Voit tulla mukaan analysointiyhteistyöhön eri tavoin, esimerkiksi

  • Tietokirin analysointipalveluiden asiakkaana
  • osallistumalla palvelutuotantoverkostoon
  • osallistumalla ”Lainaa analyytikko päiväksi” -konseptin suunnitteluun ja pilotointiin

Ota yhteyttä: analysointipalvelut (at) valtiokonttori.fi

 

Tiedätkö jonkin tapahtuman tai verkoston, jossa Tietokirin tulisi olla mukana? Vinkkaa!