Mukana Tietokirissä -tunnus käyttöösi

Oletko sinä tai organisaatiosi jo mukana Tietokirissä? Ota käyttöön Mukana Tietokirissä -tunnus sähköpostisi allekirjoitukseen, organisaatiosi verkkosivuille tai esitysmateriaaleihin. Voit joko ladata kuvan koneellesi tai upottaa tunnuksen verkkosivuillenne upotuskoodilla.

Lataa tunnus koneellesi

Voit ladata kuvatiedoston omalle koneellesi ja liittää ne sieltä sähköpostin allekirjoitukseen tai esitysmateriaaleihin. Suosittelemme, että logoon liitetään linkki osoitteeseen https://www.tietokiri.fi.

Tunnuksesta on käytössäsi kolme väriversiota: vihreä, mustavalkoinen ja valkoinen. Vihreästä ja mustavalkoisesta tunnuksesta on lisäksi valittavana kaksi eri kokoa, joista pienemmän voi liittää vaikka sellaisenaan sähköpostin allekirjoitukseen. Isompaa voi itse muokata sopivan kokoiseksi.

Mukana Tietokirissä -tunnus, verkkosivuille tai esitysmateriaaliin, vihreä

Mukana Tietokirissä -tunnus, vihreä, iso. Voit liittää tunnuksen esimerkiksi organisaation verkkosivuille tai esitysmateriaaleihin ja laittaa siihen linkin osoitteeseen www.tietokiri.fi. Suurikokoista tunnusta voi pienentää.

Mukana Tietokirissä -tunnus, verkkosivuille tai esitysmateriaaliin, mustavalkoinen

Mukana Tietokirissä -tunnus, mustavalkoinen, iso. Voit liittää tunnuksen esimerkiksi organisaation verkkosivuille tai esitysmateriaaleihin ja laittaa siihen linkin osoitteeseen www.tietokiri.fi. Suurikokoista tunnusta voi pienentää.

Mukana Tietokirissä -tunnus, verkkosivuille tai esitysmateriaaliin, valkoinen

Mukana Tietokirissä -tunnus, valkoinen, iso. Läpinäkyvällä taustalla olevan valkoisen logon voi liittää värilliselle, esimerkiksi mustalle pohjalle. Voit liittää tunnuksen esimerkiksi organisaation verkkosivuille tai esitysmateriaaleihin ja laittaa siihen linkin osoitteeseen www.tietokiri.fi. Suurikokoista tunnusta voi pienentää.

Mukana Tietokirissä -tunnus, sähköpostin allekirjoitukseen, vihreä

Mukana Tietokirissä -tunnus, virheä, pieni. Voit liittää tunnuksen esimerkiksi sähköpostisi allekirjoitukseen ja laittaa siihen linkin osoitteeseen www.tietokiri.fi.

Mukana Tietokirissä -tunnus, sähköpostin allekirjoitukseen, mustavalkoinen

Mukana Tietokirissä -tunnus, mustavalkoinen, pieni. Voit liittää tunnuksen esimerkiksi sähköpostisi allekirjoitukseen ja laittaa siihen linkin osoitteeseen www.tietokiri.fi.

Upota tunnus organisaatiosi verkkosivuille

Alla käyttöösi upotuskoodit, joilla voit upottaa tunnuksen organisaatiosi verkkosivuille. Tunnuksesta on tehty kolme väriversiota: vihreä, mustavalkoinen ja valkoinen. Upotuskoodissa logon koko on 150×150 px ja logosta on suora linkki osoitteeseen https://www.tietokiri.fi.

Vihreä tunnus, valkoinen tausta:

<a href=”https://www.tietokiri.fi”><img

src=”https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/vk-files/tietokiri/mukana_tietokirissa_150x150px_green.jpg”

alt=”Mukana Tietokirissä”></a>

Musta tunnus, valkoinen tausta:

<a href=”https://www.tietokiri.fi”><img

src=”https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/vk-files/tietokiri/mukana_tietokirissa_150x150px_mv.jpg”

alt=”Mukana Tietokirissä”></a>

Valkoinen tunnus, läpinäkyvä tausta:

<a href=”https://www.tietokiri.fi”><img

src=”https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/vk-files/tietokiri/mukana_tietokirissa_150x150px_nega.png”

alt=”Mukana Tietokirissä”></a>