Tietokirin ja tiedolla johtamisen ajankohtaiset sisällöt löytyvät jatkossa Valtiolla.fi-sivustolta

Tietokirin uudet uutiset, case-kuvaukset, blogikirjoitukset, viikon luvut ja muut ajankohtaiset kuulumiset julkaistaan jatkossa Valtiolla.fi-sivustolla Tietojohtaminen-teeman alla.

Keväällä avautunut Valtiolla.fi-työelämäsivusto kokoaa artikkeleita, blogikirjoituksia, tapahtumia ja Kaiku-kehittämishankkeita liittyen työelämään ja sen kehittämiseen valtiolla. Sivuston sisältö on luokiteltu ajankohtaisiin teemoihin, joista yksi on tietojohtaminen.

Valtiolla.fi tarjoaa laajan näkökulman tiedolla johtamiseen julkishallinnossa – sivustolla pääsee esiin ja ääneen monipuolinen kirjo tietojohtamisen eri toimijoita ja palveluntarjoajia. Tietokiri.fi:stä tuttuun tapaan jaamme edelleen Valtiolla.fi:ssä tiedolla johtamisen tuloksia, työkaluja ja oppeja sekä hyväksi havaittuja tietojohtamisen käytäntöjä ja tietojohtamisen lähettien kokemuksia.

Olisiko sinulla mielessä kiinnostava tietojohtamisen case, innostava kokemus tiedolla johtamisesta tai hyväksi havaittu malli, jonka haluaisit jakaa? Kuka tahansa julkishallinnon parissa työtä tekevä voi ilmoittautua blogikirjoittajaksi. Tule mukaan murtamaan mutua ja edistämään tietoon perustuvaa johtamisen kulttuuria julkishallinnossa!

Tietokirin ajankohtaissisältöjen tuominen osaksi Valtiolla.fi-sivustoa kytkee #Tietokiri-hankkeen ja tiedolla johtamisen yhä vahvemmin osaksi julkishallinnon toimintakulttuuria ja henkilöstön arkea. Tietojohtamisen oppeja jakamalla vahvistamme tiedolla johtamisen osaamista ja edistämme tietojohtamisen kulttuuria.

Tietokiri.fi-sivusto säilyy edelleen #Tietokiri-hankkeen kotipesänä sekä tiedolla johtamisen materiaalipankkina. Seuraa Tietokiriä jatkossakin myös Twitterissä, niin saat tiedon tuoreimmista kirjoituksista, kiinnostavista #Tietokin viikon luku -tärpeistä ja muista ajankohtaisista tiedolla johtamisen sisällöistä.

Tietojohtaminen kuuluu kaikille!

Lue tuoreimmat artikkelit tiedolla johtamisesta >

Tutustu myös muihin Valtiolla.fi-sivuston teemoihin >

Seuraa Tietokiriä Twitterissä >

Tule mukaan #Tietokiriin! >

Tutustu aikaisempiin #Tietokirin viikon lukuihin >

Lue aikaisemmat blogikirjoitukset >

 

#Tietokirin ja tiedolla johtamisen ajankohtaiset artikkelit ja tapahtumat löydät Valtiolla.fi-sivustolta Tietojohtaminen-teeman alta

Avainsanat: , , , ,

Tietoa kirjoittajasta: